Ужгородець добровільно здав до міліції дві рушниці

Ужгородець добровільно здав до міліції дві рушниці

04.04.15 11:54 0 670
Свідомий ужгородець добровільно здав до міськвідділу міліції дві рушниці, які отримав у спадок від свого родича.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 41-річний мешканець міста про те, що він має намір здати дві гладкоствольні рушниці марки «ТОЗ-74» та «Sauer». Зброю він отримав у спадок від покійного родича.

Рушниці міліціонери вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Нагадуємо: зараз в області проходить місячник добровільної здачі зброї, в ході якого можна добровільно здати зброю, боєприпаси, спецзасоби та вибухівку.

- За порушення вимог чинного законодавства настає відповідальність. Однак добровільна здача зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухівки звільняє від будь-якої відповідальності громадян, – повідомив т.в.о. заступника начальника міського відділу-начальник громадської безпеки Ужгородського міськвідділу міліції майор Іван Трофіл.

Правоохоронці вкотре закликають громадян добровільно здавати вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини та спецзасоби.

З будь-яких питань, що стосуються здачі зброї, її придбання чи реєстрації, звертайтесь у дозвільну систему міськвідділу міліції, або за тел.44-52-87.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ