В Закарпатській області іршавські правоохоронці викрили шахрайку,яка хотіла здурити державу

В Закарпатській області іршавські правоохоронці викрили шахрайку,яка хотіла здурити державу

04.04.15 10:18 0 557
Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського райвідділу міліції у селі Собатино виявили 45-річну жінку, яка, маючи чоловіка, незаконно отримувала від держави грошові виплати.

Оперуповноважені сектору Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського райвідділу міліції виявили жінку, яка надала неправдиву інформацію до управління соціального захисту населення Іршавської РДА для призначення їй соціальної допомоги як одинокій матері. В результаті шахрайка одержала від держави матеріальну допомогу на суму 1300 гривень. Хоча вона не є матір′ю-одиначкою, оскільки має співмешканця.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Шахрайці загрожує штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Інше провадження розпочато за ст.358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів), яка передбачає штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Путильщині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ