Закарпатські "даішники" взяли шефство над Свалявським будинком дитини

Закарпатські "даішники" взяли шефство над Свалявським будинком дитини

04.04.15 13:29 0 681
В обласний Будинок дитини, що в місті Свалява Закарпатської області, завітали з подарунками працівники Державтоінспекції Закарпаття.

Днями заступник начальника УДАІ Закарпаття підполковник міліції Михайло Місарош, начальник ВДАІ з обслуговування Свалявського та Воловецького районів капітан Сергій Стежковий та інспектор з профілактичної роботи УДАІ області Лідія Мацецка відвідали обласний Будинок дитини м.Свалява.

Приїхали стражі доріг до дітей з батьківською любов'ю, щирістю, відданістю та з подарунками. Привезли малюкам різні дитячі молочні каші, підгузники тощо.

Зустрічав гостей головний лікар дитбудинку Володимир Бейреш.

Нині в Свалявському обласному Будинку дитини виховується більше 100 дітей, від народження до 3-х років. Із лютого 2013 року там діє відділення медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт, дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та дітей із малозабезпечених сімей.

— я вперше приїхав в обласний Будинок дитини. Коли маленький хлопчик Михайлик підійшов до мене з усмішкою, і я його взяв на руки, то моє серце перейнялося болем за його майбутнє. Такі діти, позбавлені батьківської турботи, материнського тепла, потребують великої уваги, піклування, а головне − любові. Ми не маємо права стояти осторонь і бути байдужими до їхньої сирітської долі. Ми повинні їм допомагати і турбуватися про них, - говорить Михайло Місарош.

Головний лікар Володимир Бейреш та працівники дитбудинку висловлюють вдячність начальнику УДАІ Закарпаття полковнику міліції Михайлу Бойчуку за допомогу й батьківську турботу про діток.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі здобиччю ...
Наступна новина: Вінниччина готується до ...

КОМЕНТАРІ