В Закарпатській області мукачівські правоохоронці розшукали зниклого підлітка

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці розшукали зниклого підлітка

04.04.15 10:09 0 469
Менше ніж за добу мукачівські правоохоронці розшукали зниклого 14-літнього школяра. Підліток вирішив погостювати у товариша в сусідній Сваляві, але нікому про це не сказав.

До мукачівських правоохоронців з проханням розшукати зниклого 14-річного сина звернулись батьки хлопця. Мати розповіла, що 30 березня близько 15-ї години дитина пішла з дому і не повернулась. Лише наступного дня, коли батьки не змогли самі знайти дитину, вони звернулись до працівників міліції.

Отримавши інформацію, правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розпочались пошуки зниклого. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей перевірили всі можливі місця, де міг перебувати хлопець, опитали мешканців міста, знайомих, сусідів. За добу встановили місце знаходження дитини. Як з`ясувалось, підліток вирішив поїхати до товариша у м.Сваляву. Знаючи, що мати не відпустить, нікому про це не сказав…

Коли правоохоронці знайшли дитину і повернули батькам, школяр пообіцяв, що більше так не вчинить.

З матір'ю неповнолітнього працівники міліції провели профілактичну бесіду. Жінка пообіцяла, що більше часу приділятиме своїй дитині та слідкуватиме за сином.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ