В Закарпатській області у Мукачеві правоохоронці викрили дві аптеки,де безконтрольно продавали препарати з прекурсорами

В Закарпатській області у Мукачеві правоохоронці викрили дві аптеки,де безконтрольно продавали препарати з прекурсорами

04.04.15 12:46 0 737
Правоохоронці сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків із двох мукачівських аптек вилучили 80 таблеток лікарського засобу, до складу якого входить прекурсор.

В ході спецоперації «Батискаф», яка проводиться з метою перекриття незаконного витоку лікарських препаратів і прекурсорів, правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції у двох аптеках міста зафіксували факт продажу заборонених препаратів.

У мікрорайоні Росвигово провізор аптеки продала 40 таблеток лікарського засобу, який містить прекурсор. Наступного дня в аптеці у центральній частині Мукачева вже іншому відвідувачу аптекарка продала 40 таблеток такого ж препарату.

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров`я України, за такими лікарськими засобами встановлено предметно-кількісний облік та певні обмеження щодо їх продажу.

За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.320 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). За вчинене продавцям аптек загрожує кримінальна відповідальність, а щодо власників вирішуватиметься питання про позбавлення їх ліцензії.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: «Танцювальний ...

КОМЕНТАРІ