На Буковині правоохоронці викрили наркопритон

На Буковині правоохоронці викрили наркопритон

04.04.15 10:04 0 645
Раніше судимий буковинець, будучи на випробувальному терміні, влаштував у власному будинку наркопритон. Працівники Вижницького райвідділу міліції виявили та вилучили у домівці порушника Закону наркотики, знаряддя для їх приготування та шприци.

31-річний мешканець Вижницького району раніше вже був судимий за аналогічний злочин. В кінці минулого року був умовно засуджений до позбавлення волі строком на 2 роки. Однак був звільнений від відбування покарання з випробувальним терміном. Чоловік так і не позбавився своєї пристрасті до наркотиків.

Наркотики зловмисник виготовляв та споживав разом із товаришем у власній домівці. Під час санкціонованого обшуку міліціонери вилучили опіум, прилади та посуд для вживання та виготовлення наркотичної речовини. Усе було направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ