В Житомирській області коростенські міліціонери викрили вокзального крадія

В Житомирській області коростенські міліціонери викрили вокзального крадія

04.04.15 10:24 0 543
* Оперативники карного розшуку Коростенського МВ УМВС затримали 33-річного місцевого жителя, який викрав гроші з торгівельного кіоску. Нині проводиться досудове розслідування.

До Коростенського міськвідділу міліції звернувся приватний підприємець із повідомленням про крадіжку з торгівельної точки, розташованої у приміщенні місцевого автовокзалу.

За словами продавчині, усе сталося, коли вона ненадовго відлучилася. За цей час чоловік, який був поруч із кіоском, через віконце витягнув з шухляди 700 гривень. Про те, що її обікрадено, жінці сказали очевидці події. Вони ж повідомили працівникам слідчо-оперативної групи міськвідділу прикмети крадія.

Правоохоронці розпочали розшукові заходи. Підозрюваного вдалося затримати неподалік, у місцевій крамниці, де чоловік намагався придбати пляшку оковитої. Потерпіла та свідки впізнали крадія, правоохоронці вилучили у нього викрадені гроші.

- Затриманий є 33-річним місцевим жителем. За його словами, крадіжку вчинив під впливом випитого спиртного, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Зазначу, що ця обставина лише обтяжує його провину.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка поєднана з проникненням в приміщення) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Коростенського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Доходи загального фонду ...

КОМЕНТАРІ