За дві доби на Прикарпатті викрали три автомобілі

За дві доби на Прикарпатті викрали три автомобілі

04.04.15 12:10 0 702
У кожному з випадків власники машин престижних моделей залишали їх на ніч або у дворах багатоповерхівок, або ж просто припаркованими на вулиці, певною мірою провокуючи злочинців до угонів.

Два дорогих автомобілі напередодні було викрадено в Івано-Франківську, ще один – минулої ночі в Калуші. Зараз правоохоронці розшукують зниклі автівки та осіб, причетних до угонів.

Водночас працівники міліції звертаються до автовласників з нагадуванням, як максимально убезпечити своє авто від крадіжки.

- В обов'язковому порядку обладнайте свій автомобіль протиугонними приладами.

- Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго. Пам'ятайте, щонайчастіше зловмисники викрадають автомобілі, які власники залишили незамкненими.

- Не залишайте ключі в замку запалювання навіть у тих випадках, коли залишаєте авто у власному гаражі.

- На ніч ставте автомобіль в гараж із надійними замками або на стоянку, яку охороняють.

- Залишаючи автомобіль на вулиці, ставте його біля стіни будинку чи ближче до іншого автомобіля. Тоді буде важче в нього проникнути.

- Якщо ви надовго залишаєте машину на стоянці, потурбуйтеся про те, щоб вона не була заправлена пальним.

У випадку, коли ви все ж стали жертвою крадіїв, не витрачайте дорогоцінний час, який потрібен для розшуку та затримання злочинців. Негайно телефонуйте до міліції -це значно збільшить шанси повернути вашу власність цілою та неушкодженою.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ