В Івано-Франківській області тимчасово переміщені мешканці зі Сходу разом з рятувальниками побували на дні відкритих дверей у професійному училищі

В Івано-Франківській області тимчасово переміщені мешканці зі Сходу разом з рятувальниками побували на дні відкритих дверей у професійному училищі

04.04.15 13:50 0 746
Івано-Франківське вище художнє професійне училище №3 у рамках проведення Дня відкритих дверей запросило в гості тимчасово переміщених громадян з Луганської області. У даному заході взяли участь і працівники Управління ДСНС в області.

Гостей зустріли святковим концертом та майстер-класами, на яких продемонстрували все розмаїття талантів та вмінь випускників та учнів училища. Вироби, зроблені умілими та працьовитими руками, свідчили про високий рівень майстерності як учнів, так і викладачів.

Цікавими були і майстер-класи на яких можна було спробувати щось робити своїми руками, відчути себе художником. Особливо переселенцям зі Сходу сподобався майстер-клас з малювання писанок, адже цей вид народного мистецтва є для них зовсім новим.

Директор училища Наталія Коростіль розповіла про багаті традиції цього закладу, про професії, які можна тут здобути, а також запросила дівчат та хлопців на навчання. Для тимчасово переміщених громадян цей день став справжнім святом, дав їм чудову нагоду забути про буденність і опанувати нові вміння.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ПАТ «Чернігівгаз» надрукує ...

КОМЕНТАРІ