На Хмельниччині свій внесок у збереження довкілля може зробити кожен

На Хмельниччині свій внесок у збереження довкілля може зробити кожен

04.04.15 14:16 0 641
Прозоре чисте повітря, блакитні ріки, озера, джерела, величні ліси,

квітучі гаї – все це величезне багатство нашої рідної України!

Але всім зрозуміло, що природа, у якій ми живемо і доведеться жити наступним поколінням – забруднюється, піддається руйнуванню, вона згасає і майбутнє може стати жахливим, якщо негайно не втрутитись. Так, настав час сміливо і впевнено рятувати екологічне середовище.

«Ми повинні жити не лише шніми потребами, а й дбати про стан природи завтрашнього та майбутніх днів. Свій посильний внесок може зробити кожен: хоча б не засмічувати землю, посадити принаймні одне деревце, збудувати шпаківню навесні. Звичайно, це небагато, але, можливо, якщо кожна людина почне шанобливо ставитися до навколишнього середовища, то природа обов'язково віддячить. Ми хочемо жити по-новому, і своїм прикладом показуємо, як потрібно це робити», – так вважають студенти кафедри екології Хмельницького національного університету.

Екологічно свідома, сповнена надії на краще майбутнє молодь активно долучилась до акції «За чисте довкілля» та разом з колективом Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації здійснили прибирання території та висадили зелені насадження.

Така екологічна акція проводиться задля залучення громадськості до наведення порядку, озеленення і благоустрою населених пунктів та формування екологічної вихованості та культури. Адже екологічна культура є однією зі складових відносин людини й довкілля. Вона передбачає піклування людини про природу.

Бережіть природу! Будьте екологічно свідомими людьми!!!!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі спільні ...
Наступна новина: У Чернігові готуються до ...

КОМЕНТАРІ