Завдяки хмельницьким правоохоронцям стихійна торгівля починає зникати з вулиць міста

Завдяки хмельницьким правоохоронцям стихійна торгівля починає зникати з вулиць міста

04.04.15 15:16 0 660
Продавцям ніщо не заважає перейти на облаштовані ринки. Сьогоднішній моніторинг показав — вільних місць для торгівлі вистачає усім.

Вчора у Хмельницькій міській раді відбулося обговорення подальшої долі стихійної торгівлі на вулицях міста. В обговоренні взяла участь ініціативна група продавців, представники міської влади, міліції та керівництво ринку «Ранковий». Одне з прийнятих рішень — провести тижневий моніторинг наявності вільних місць для торгівлі на ринку.

працівники міліції разом із представниками міської ради розпочали цей захід.

— Продавці найбільшою проблемою вважають недостатню кількість торгових місць на ринку. Я перевіряв цю інформацію особисто, — зазначив т.в.о. начальника Хмельницького міськвідділу міліції Валерій Онісьєв. — Хто прийшов раніше, той зайняв торгові ряди під дахом, інші продавці розмістились за прилавками під відкритим небом. Всередині ринку залишились і вільні криті ряди, які чомусь ніхто не хотів займати. Тож проблеми у нестачі місць на ринку «Ранковий» ми не виявили.

Керівництво ринку також повідомило, що облагородження місць для торгівлі та встановлення навісних тентів — їхнє завдання на найближчий час. Працівники міліції, у свою чергу, не допускають проявів стихійної торгівлі поблизу продовольчого ринку, проводячи роз'яснювальну роботу серед населення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі місцеві ...
Наступна новина: У Тернополі проведуть ...

КОМЕНТАРІ