У Львові,де буяє Французька весна,показують велетенські писанки. Афіша

У Львові,де буяє Французька весна,показують велетенські писанки. Афіша

04.04.15 10:09 0 651
До Львова прийшла Французька весна, що подарує багато незабутніх вражень. Однак крім цього, місто Лева приготувало дуже багато цікавого: прем'єру в одному з театрів, цікаву виставку закарпатського митця Ловранта Бокотея, благодійні ярмарки та пробіги. А для людей, які уже готують великодній кошик чекають майстер класи з писанкарства. фото: ZIK

Про це і багато іншого можна дізнатися у нашій афіші.

До Львова прийшла Французька весна, що принесла зі собою концерти, виставки, покази кіно та інші заходи, які підготувало посольство Франції.

У суботу у книгарні «Є» відбудеться розмова із Софі Ламброшіні. Вона науковець, журналістка, авторка матеріалів у виданнях Libération, Le Point, на «Радіо Свобода», фахівець із питань України та Росії.

3 квітня розпочався Фестиваль писанок. На пл. Музейній просто неба діятиме Галерея писанок, де представлять понад півсотні півметрових авторських писанок та триметрову арт-писанку. Програма Фестивалю Писанок 2015

Галерея Мистецьких писанок

3-19 квітня, щодня з 11:00 до 20:00

пл. Музейна, 1 (біля Домініканського собору)

3-19 квітня в рамках Фестивалю писанок на площі Музейній (біля Домініканського собору), відкриють унікальну «Галерею мистецьких писанок», де буде презентовано понад півсотні півметрових авторських писанок.

Великодня Арт-майстерня

3 – 19 квітня

пл. Музейна, 1 (біля Домініканського собору), приміщення Львівської Свічкової Мануфактури

4, 11 квітня, субота, 12:00, 15:00 та 17:00

Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи

Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури.

5, 12 квітня, неділя, 15:00 та 17:00

Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи

Кожен власноруч створить три свічечки разом з майстрами Львівської Свічкової Мануфактури.

Крім того, у суботу та неділю в Парку Культури відбудуться майстер-класи з писакарства.

У суботу у центрі міста опівдні стартує Фотокрос – змагання команд, гонка з тематичними та часовими рамками. Він стоїть десь посередині між спортом і фотоконкурсом, поєднуючи в собі оцінку швидкості, креативності і часто орієнтування на місцевості.

Команда до п’яти осіб повинна зробити вісім фото, пов’язаних з містом, людьми, фільмами, історією та подіями.

У неділю о 15.00 відбудеться благодійний забіг «Сильні разом», який спрямований на збір коштів для потреб реабілітаційного відділення Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, де проходять реабілітацію учасники АТО.

У неділю на Сихові відбудеться благочинний ярмарок для збору коштів на пошиття та придбання форми воїнам АТО.

У неділю Державний природознавчий музей запрошує родини з дітьми віком від 3 до 12 років взяти участь в акції «Пташина писанка».

«Діти потраплять у казку, де відчують себе добрими героями – разом з працівниками і волонтерами музею вони розфарбують яйця у відповідне різним птахам забарвлення. Після цього кожна сім’я, прогулюючись міським парком, вже напевне впізнаватиме птахів за їхнім виглядом та співом. За мотивами казки волонтери-пластуни представлять маленьку виставу для найменших учасників акції», – повідомили організатори. ВИСТАВКИ

У картинній галереї «Щось цікаве» можна оглянути фотовиставку Катерини Пікун, переселенки з Луганська, «Птах з одним крилом». Подія є активністю ініціативної групи батьків дітей з аутизмом при школі-інтернаті «Довіра».

Львівська обласна організація Національної спілки художників у Львівському палаці мистецтв підбила підсумки творчого року, відкривши виставку, де представлені твори її членів. «Весняний салон» можна оглянути до кінця квітня.

3-17 квiтня у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького можна оглянути ретроспективну виставку творів знаного закарпатського митця Ловранта Бокотея. МУЗИКА

Немає більш емоційної та яскравої музики, ніж скрипкові речиталі. Ясний та чуттєвий тембр скрипки часто порівнюють з голосом людської душі, який здатний передати безліч відтінків почуттів. Ділитися власними юнацькими переживаннями та вражати віртуозністю будуть у суботу о 18.00 студенти та аспіранти кафедри скрипки на концерті «Скрипкова феєрія» у залі Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка.

У неділю о 18.00 відбудеться закриття фестивалю «Академія». ТЕАТРИ СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

О 18.00 Львівська опера кличе побачити «Чарівну флейту».

У театрі «Воскресіння» прем’єра вистави «ЗА ДВЕРИМА». У суботу та неділю її покажуть о 18.00.

В рамках свого всеукраїнського туру до театру Заньковецької завітає Театр Тіней Teulis.

Театр Лесі Українки на 18.00 готує «Вівісекцію».

У театрі Курбаса о 19.00 відбудеться спектакль «Так казав Заратустра».

Театр «І люди, і ляльки» о 12.00 та 14.00 запрошує побачити «Колесо долі». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера опівдні влаштовує виставу «Білосніжка і семеро гномів», а о 18.00 – «Любовний напій».

Театр ім. М. Заньковецької запрошує на спектакль «Ісус, син Бога живого». Початок – 18.00.

Театр Курбаса о 19.00 представить «Апокрифи».

Театр Лесі Українки підготував дві вистави: «Великі подвиги маленького Ріккі-Тіккі-Таві» – початок 12.00 та Divka – початок 18.00.

Перший український театр для дітей та юнацтва запрошує на «Попелюшку» о 15.00.

О 12.00, 14.00, 16.00 театр «І люди, і ляльки» покаже «Снігову королеву». КІНО МУЛЬТИКИ

«Оз: Нашестя летючих мавп». Ви пам’ятаєте, як все починалося? Давним-давно в країну Оз прилетіла юна героїня, її звали Дороті, вона змогла перемогти злу відьму Заходу і добра чарівниця Глінда допомогла їй повернутися додому. А друзі Дороті – Опудало, Залізний Дроворуб і Сміливий Лев – стали правителями країни Оз. І все в чарівній країні було добре, поки Глінда по своїй доброті не вирішила дати підступній відьмі Заходу ще один шанс. Чари лиходійки помістили в мітлу, а мітлу передали Правителям. Але зла відьма – є зла відьма, навіть без своїх чар... Знайома з дитинства історія, продовження якої розповідає маленька літаюча мавпочка, яка насправді не вміє літати і не хоче служити підступній відьмі Заходу.

НОВИНКИ

Z Joke (мюзикл, драма). Всесвітньо відомий біохімік Леонід Вон Штайн обурений поведінкою людства і загрожує розпорошити в повітрі свою новітню розробку – вакцину, через яку люди втратять здатність народжувати дітей. Герой намагається надоумити людей, але ЗМІ розкручують цю історію до абсурду. Друг героя, відомий режисер Стівен, ховає його в своєму театрі, але агенти спецслужб знаходять його і там.

«Незламна» (військовий, бойовик, мелодрама, драма). Любов під нескінченним вогнем противника, дружба з Елеонорою Рузвельт, виступ на конференції, що вплинув на результат Другої світової війни, бажання жити і страх втратити кохану людину – чи впорається з усім цим тендітна жінка? Це реальна історія Людмили Павличенко – легендарної жінки-снайпера. Солдати йшли в бій з її ім’ям на вустах, а вороги влаштували на неї полювання. На полі битви вона бачила смерть і страждання, але найсерйознішим випробуванням для неї стала любов, яку у неї могла забрати війна.

«Останні лицарі» (бойовик, пригоди). Відданий і мужній Райден і його монарх виступають проти корупції та абсолютної влади. Вони стають учасниками справи, яка ставить під загрозу їхні життя.

«СТАРІ» НОВИНКИ

«Усе палає». Цей фільм не про революцію, яка змінила Україну взимку 2013-2014. Швидше, він показує універсальну схему певного роду повстань і протестів – тих, які закінчуються кровопролиттям. Спочатку благородне прагнення до свободи стикається з темними силами репресивної влади. Потім, після сум’яття і хаосу, праведний гнів людей змінюється чистою люттю. Після перших втрат з обох сторін, незалежно від того, що ззовні виглядає чорним і білим, в епіцентрі битви межа між добром і злом починає стиратися. В кінці – все палає.

«Форсаж 7». Вони підкорили Токіо і Ріо, Лос-Анджелес і Лондон. Але світ більше не грає за їхніми правилами. Спека арабських пустель, непристойно високі хмарочоси, мільйони доларів на колесах і дуже, дуже знаменитий злодій. Швидкість не знає меж.

«Енні» (мюзикл, драма, комедія, сімейний). Чарівна і дотепна Енні живе в непривабливому притулку для сиріт під наглядом злої виховательки. Але одного разу, після зустрічі з багатим і успішним бізнесменом, її життя перевертається...

«Дивергент, розділ 2. Інсургент» (фантастика, бойовик, трилер, пригоди). Беатріс Пріор повинна протистояти її внутрішнім демонам і продовжити боротьбу з потужним альянсом, який загрожує зруйнувати існуючі порядки в Чикаго.

«Самба» (комедія). Самба – сенегалець, який живе у Франції десять років, але невдачі все ще переслідують його – він не може влаштуватися на гарне місце роботи. Еліс – керівник вищої ланки, буквально «згоріла» на роботі. Самба усіма силами намагається отримати документи, щоб працевлаштуватися, а Еліс шукає порятунку від порожнечі власного життя. Кожен з них шукає вихід зі сформованого глухого кута, поки в один прекрасний день їх долі не перетинаються. Між сміхом і сльозами їхня історія прокладає собі дорогу до щастя.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ