У Луцьку стартувала акція «Рух заради здоров’я»

У Луцьку стартувала акція «Рух заради здоров’я»

04.04.15 13:30 0 641
З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я 7 квітня кожного року відзначається Всесвітній день здоров'я. Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» щороку проводить заходи, присвячені акції «Рух заради здоров'я». 2 квітня змаганнями «Веселі козачата», які проведено спільно з загальноосвітнім навчальним закладом №17, розпочато низку спортивно-масових заходів для жителів нашого міста.

Метою проведення змагань була пропаганда здорового способу життя, залучення учнів до занять фізичною культурою та спортом, профілактика шкідливих звичок серед дітей та молоді.

У заході брало участь 70 учасників із семи клубів за місцем проживання населення.

В програмі змагань було п'ять естафет на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги: «Флорбол», «Тунель», «Рятувальник», «Крізь обруч», «Снайпери». Юні спортсмени виявили старання під час виконання завдань та прагнення до перемоги. До спортивного залу також прийшло багато школярів, щоб підтримати своїх друзів.

В результаті цікавої та напруженої боротьби перше місце, за підсумками п'яти естафет, виборола команда клубу «Стріла» (керівник - спеціаліст Галина Тимощук). Другими стали юні спортсмени клубу «Олімпія» (керівник - спеціаліст Ніна Лисенко), а третіми - вихованці клубу «Лучеськ» - школярі ЗОШ №17 (керівник - спеціаліст Наталія Зінь).

Всі учасники змагань були нагороджені подарунками, а призери і переможці – дипломами міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Спортивний дух і радість перемог, усмішки на обличчях дітей та їхній веселий сміх, що може бути кращою нагородою для дітей та організаторів.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина готується до ...
Наступна новина: У Рівному ...

КОМЕНТАРІ