В Луцьку відбулось навчання для юридичних осіб,працівники яких мобілізовані для проходження служби на особливий період

В Луцьку відбулось навчання для юридичних осіб,працівники яких мобілізовані для проходження служби на особливий період

04.04.15 15:51 0 687
2 квітня цього року в департаменті соціальної політики Луцької міської ради відбулось навчання юридичних осіб (установ, підприємств, організацій), де працівники призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

У заході взяли участь юридичні особи (установ, підприємств, організацій), працівники яких мобілізовані на особливий період, представники департаменту соціальної політики міської ради, Луцького міського центру зайнятості, Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, територіальної державної інспекції праці у Волинській області.

В ході навчання розглянули питання про порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, а також особливості демобілізації: період, порядок.

Розповіли й про те, що обчислення середнього заробітку таких працівників здійснюється відповідно до Порядку обчислення середньої плати, затвердженого постановою КМУ від 08.02.1995 № 100.

Щодо виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, юридичним особам необхідно звертатись до департаменту соціальної політики Луцької міської ради (м. Луцьк, пр-т Волі, 4а, каб. 104, тел. 284167, 284166).

Департамент соціальної політики міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Хмельницького з ...
Наступна новина: У Тернополі відбувся ...

КОМЕНТАРІ