У Вінниці патрулі міліції посилять більшою кількістю членів громадських формувань

У Вінниці патрулі міліції посилять більшою кількістю членів громадських формувань

04.04.15 14:36 0 667
Вчора відбулась семінар-нарада з питань покращення взаємодії вінницьких правоохоронців з органами місцевої влади та самоврядування. Для посилення охорони правопорядку в місті залучатимуть більшу кількість членів громадських формувань, а задля покращення ефективності роботи дільничні інспектори прийматимуть громадян спільно з представниками органів місцевого самоврядування.

У робочій зустрічі взяли участь заступник начальника УМВС Роман Мушак, керівник Управління громадської безпеки Ігор Слободянюк, очільники вінницької міської міліції, представники вінницької мерії, керівники житлово-експлуатаційних підприємств, голови квартальних комітетів, командири громадських формувань.

Присутні обговорили питання взаємодії органів місцевого самоврядування та дільничних інспекторів міліції щодо забезпечення дотримання правопорядку на території міста. Начальник управління громадської безпеки Ігор Слободянюк зазначив, що на є лише 9 дільничних пунктів міліції, що є недостатнім. Відтак, ним було запропоновано для зручності громадян дільничним здійснювати прийоми вінничан з головами квартальних комітетів та житлово-експлуатаційних підприємств.

За словами начальника Вінницького відділу міліції Юрія Куцого, щоденно на охорону громадського порядку у Вінниці залучається 60 працівників вінницького відділу міліції та 80 бійців батальйону патрульної служби.

Допомагають нести службу правоохоронцям лише близько десяти членів громадських формувань. Загалом їх у Вінниці налічується 9, до складу яких входить близько трьохсот осіб. Відтак, було прийнято рішення збільшити кількість членів громадських формувань для посилення патрулів міліції з охорони правопорядку в обласному центрі.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ