Чернігівцям у першій декаді квітня надійдуть документи,необхідні для отримання субсидії

Чернігівцям у першій декаді квітня надійдуть документи,необхідні для отримання субсидії

04.04.15 16:25 0 760
Відпрацювати ефективний механізм доставки громадянам комплектів документів, куди входитимуть бланки заяв на отримання субсидії, бланки декларацій про доходи і витрати та інструкції щодо їх заповнення – про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва Чернігівської міської ради з представниками провідних підприємств-надавачів послуг.

Відповідно до Постанови Уряду № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій», надавачі житлово-комунальних послуг мають забезпечити своїх споживачів комплектами документів для отримання субсидій відповідно до спрощеної системи.

«Ми ініціювали таку зустріч, аби ця робота в місті була налагоджена максимально ефективно. Важливо забезпечити людям дотримання їхнього права на отримання субсидії», - коментує начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Луценко.

За інформацією заступника міського голови Володимира Кривенка, бланки вже надруковані, тож підприємства житлово-комунальної сфери за пропорційною системою мають організувати їх своєчасне розповсюдження.

В разі, якщо громадянам з якихось причин не надійдуть такі документи, можна звернутися до абонентської служби будь-якого з підприємств-надавачів послуг. Крім того, електронні форми бланків можна знайти на сайтах підприємств та на веб-порталі Чернігівської міської ради.

З 1 травня 2015 року в Україні діятиме спрощений порядок оформлення субсидії. Бланки декларацій та заяв громадяни заповнять самостійно. Готові документи треба передати до управління праці та соціального захисту за місцем проживання.

Детальні роз'яснення з приводу оформлення субсидії можна отримати в районних у місті управліннях праці та соцзахисту населення за телефонами 4-00-64, 4-03-75, 64-20-84 (Новозаводський район), 671-609, 670-927, 670-328, 673-502, 95-39-07 (Деснянський район), або звернувшись за телефоном урядової «гарячої лінії» 0 800 507 309.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майстер-клас члена НСХ ...

КОМЕНТАРІ