ПАТ «Чернігівгаз» надрукує документи на отримання субсидій для споживачів послуг ЖКГ

ПАТ «Чернігівгаз» надрукує документи на отримання субсидій для споживачів послуг ЖКГ

04.04.15 13:58 0 630
349,4 тисяч споживачів газу в Чернігівській області до 15 квітня отримають листи з бланками заяв на отримання субсидії, деклараціями про доходи і витрати, та інструкціями щодо їх заповнення. На це компанія спрямує близько 50 тисяч гривень власних коштів.

Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 106 від 28 лютого 2015 року, надавачі житлово-комунальних послуг, у тому числі і газорозподільчі підприємства, мають забезпечити своїх споживачів бланками заяв та декларацій, а також інструкцією щодо заповнення цих документів для отримання субсидій відповідно до спрощеної системи.

«В ході зустрічі керівників підприємств із представниками влади регіону було прийняте рішення пропорційно розподілити між компаніями, які надають житлово-комунальні послуги, зобов`язання і витрати, пов`язані із забезпеченням людей документами», - прокоментував перший заступник голови правління ПАТ «Чернігівгаз» Сергій Савченко. - Доставку листів споживачам будемо забезпечувати власними силами - скоріш за все це будуть робити контролери підприємств ЖКГ. І вже в середині квітня люди отримають листи з усіма необхідними документами для оформлення субсидій».

З 1 травня 2015 року діє спрощений порядок оформлення субсидії. Бланки декларацій та заяв, які надійдуть поштою, громадяни можуть заповнити вдома самостійно. Готові документи треба надіслати до управління праці та соціального захисту за місцем проживання поштою або ж надати особисто.

Консультації з приводу оформлення субсидії можна отримати в територіальних відділеннях управління праці та соцзахисту населення в Чернігівській області або звернувшись на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0 800 507 309.

Про новий механізм отримання субсидії, який діятиме з 1-го травня 2015 року, можна дізнатися на офіційному сайті ПАТ «Чернігівгаз» в розділі «До уваги клієнтів». Там же споживачі зможуть завантажити бланки заяви та декларації про доходи.

За повідомленням ПАТ «Чернігівгаз»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: «Авто для АТО» тема ...

КОМЕНТАРІ