Сергій Надал передав військовій частині Тернополя побутову техніку

Сергій Надал передав військовій частині Тернополя побутову техніку

04.04.15 10:30 0 570
Пральну машинку, сейф та телевізор передав на потреби військової частини Тернополя міський голова Сергій Надал. Як розповідає очільник міста, міська рада готова взяти під свою опіку військову частину, допомагати військовим систематично і відповідно до можливостей забезпечувати необхідними речами.

« потрібно допомогти військовим у Тернополі облаштувати відновлену частину, оскільки бригада лише комплектується, а частина військовослужбовців перебуває у зоні АТО, - розповідає Сергій Надал. – на потреби військових ми передали телевізор, пральну машинку, сейф та допомагаємо з облаштуванням меблів. Відгукнулися допомогти підприємці, зокрема представники фабрики меблів «Нова» провели заміри для виготовлення меблів, щоб укомплектувати приміщення частини. Актуальною залишається потреба у проведенні ремонтних робіт приміщень та придбанні побутової техніки»

Міський голова також звернувся до усіх підприємців та небайдужих тернополян допомогти обладнати військову частину міста, адже уже цього року жителі міста та області тут розпочнуть проходження служби за контрактом.

Командир частини, полковник Сергій Баранов розповідає, що передану техніку буде використовувати особовий склад у пункті постійної дислокації. А робота з відновлення військової частини триває завдяки міській владі, підприємцям та волонтерам.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ITF Франція. Бейгельзімер ...

КОМЕНТАРІ