У Чернігові готуються до проведення поминальних днів

У Чернігові готуються до проведення поминальних днів

04.04.15 14:17 0 642
Про організацію в Чернігові проведення поминальних днів, що цього року припадають на 19-20 квітня, йшлося під час наради на чолі з першим заступником міського голови Миколою Миргородським.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Луценко відзначив, що комплекс робіт із благоустрою вже організований та виконується. Територію всіх міських кладовищ упорядкують, перевірять стан під'їзних шляхів. Зокрема, комунальне шляхобудівельне підприємство наразі ремонтує дорожнє покриття вулиць Шевченка, Кленової, підсипатиме неасфальтовані дороги, куди спрямовуватимуть автотранспорт, який виїздитиме з території найбільшого міського кладовища Яцево.

За інформацією начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Володимира Вороніна, громадський транспорт працюватиме в ці дні за відпрацьованою схемою продовження маршрутів, які слідуватимуть із усіх кінців міста до Яцево. Чернігівському тролейбусному управлінню доручено збільшити кількість тролейбусів на маршрутах №№1 і 10. На тимчасові маршрути до Яцево перевізники повинні залучити автобуси великої і середньої місткості.

За словами начальника КП "Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування" Володимира Куліша, в поминальні дні на території кладовища Яцево збираються до 200 тисяч людей. Транспортні затори стають головною проблемою, у вирішенні якої покладаються на оперативне реагування співробітників Державтоінспекції.

Чернігівський міський відділ УМВС України в Чернігівській області забезпечуватиме охорону громадського порядку біля в'їзду і на території кладовища Яцево та інших кладовищ. Також правоохоронці подбають про організацію регулювання та безпеку дорожнього руху транспорту й пішоходів по вулицях Шевченка, Кленовій і на прилеглих до міських кладовищ територіях.

Начальник управління охорони здоров'я міськради Юрій Бойко зазначив, що практика минулих років дозволила скласти оптимальну схему надання медичної допомоги. Два дні поспіль на території Яцево чергуватимуть дві карети «швидкої».

М. Миргородський доручив учасникам наради детальніше вивчити ситуацію з виїздом на місце і зручно та безпечно організувати рух транспорту в поминальні дні.

Графік руху транспорту в поминальні дні 19-20 квітня буде опубліковано в газеті «Чернігівські відомості» та розміщено на веб-порталі Чернігівської міської ради.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Центри обслуговування ...

КОМЕНТАРІ