Зорян Шкіряк: “Не словом,а ділом покажемо оновлення підходів до реалізації поставлених перед нами завдань”

Зорян Шкіряк: “Не словом,а ділом покажемо оновлення підходів до реалізації поставлених перед нами завдань”

04.04.15 16:15 0 744
1 квітня, під головування виконуючого обов’язки очільника ДСНС Зоряна Шкіряка відбулася апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби. У ході наради було обговорені основні питання щодо оперативного та злагодженого реагування на надзвичайні ситуації по всій території України, цивільного захисту та діяльності підрозділів ДСНС на сході країни.

“Я дякую оперативним службам за чітку та злагоджену роботу протягом минулого тижня. Сподіваюся, що ми й надалі працюватимемо ефективно та скоординовано. Ще раз наголошую, що між нами повинна бути повна взаємодія та взаєморозуміння. Адже лише в такому тісному зв’язку ми зможемо відпрацьовувати всі оперативні питання. Ми повинні не словом, а ділом показати оновлення підходів до реалізації поставлених перед нами завдань. І найголовніше – кожен із нас повинен розуміти, що ми виконуємо надзвичайно важливу місію – рятуємо та захищаємо людські життя. Тому помилок тут не може бути”, - зауважив Зорян Шкіряк.

Очільник відомства також наголосив, що в Службі наразі тривають структурні та кадрові зміни.

“Це нормальний, звичний процес і я дякую колегам за розуміння. Хочу зазначити, що атмосфера у колективі нормалізувалася і всі працюють у звичному режимі. В нас є чудовий молодий кадровий потенціал. Тому варто давати можливість управляти та реформувати Службу саме молодим фахівцям”, - зазначив Зорян Шкіряк.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ