На Тернопіллі спільні проблеми легше вирішувати разом

На Тернопіллі спільні проблеми легше вирішувати разом

04.04.15 14:08 0 639
3 квітня, заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович та керівники Тернопільського райвідділу внутрішніх справ зустрілися з трудовим колективом приватного акціонерного товариства «Тернопільська птахофабрика», що у селі Великі Гаї.

Із завдань, які стоять перед правоохоронцями області, розпочав свою зустріч із працівниками підприємства Олег Ляхович. Він розповів присутнім про зміни, які відбуваються у міліцейському відомстві, поінформував про розкриття ряду резонансних злочинів.

Акцентував увагу на різновидах шахрайств, від яких найчастіше потерпають мешканці області, а також дав поради, як від них вберегтися. Проблема шахрайств дуже актуальна. Деякі із присутніх зізналися, що теж потрапляли у шахрайські пастки, а все через надмірну довірливість.

Працівники підприємства адресували заступнику начальника обласного управління міліції чимало запитань. Зокрема, цікавилися, як несуть службу тернопільські правоохоронці в зоні АТО, з якими проблемами стикаються. Олег Ляхович подякував керівництву та працівникам акціонерного товариства за посильну допомогу, яку вони неодноразово надавали нашим бійцям під час поїздки у зону бойових дій.

Під час зустрічі присутні дискутували ще на багато різним тем: про роботу дільничного інспектора, охорону громадського порядку на території птахофабрики, тощо. Присутні домовилися й надалі проводити подібні зустрічі.

- Переконаний, що тільки під час спілкування з людьми можна якнайкраще зрозуміти їхні проблеми та турботи, а ще – це унікальна можливість дізнатися, що ж люди думають про міліцію, - відзначив Олег Ляхович.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Мазурик: За рік ...
Наступна новина: На Хмельниччині свій внесок ...

КОМЕНТАРІ