Лучани провели в останню путь військовослужбовця Сергія Дудку

Лучани провели в останню путь військовослужбовця Сергія Дудку

05.04.15 16:51 0 684
І знову на Театральному майдані лучан зібрала сумна подія — вони прийшли провести в останню путь військовослужбовця Сергія Дудку. Він народився 18 січня 1975 року у Ковелі. Навчався у загальноосвітній школі №3 міста Луцька. Добровільно звернувся до військового комісаріату та виявив бажання захищати Батьківщину. На військову службу був призваний 14 березня 2015 року і проходив її у складі 24-ої окремої механізованої бригади.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі відслужили молебень за упокій душі померлого.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив: “На жаль, вчора у наше місто прийшла сумна звістка - у Львівському військово-медичному клінічному центрі західного регіону помер наш лучанин Сергій Дудка, який добровольцем пішов у Збройні сили України. Дорога родино, прийміть від мене особисто, міської ради, виконавчого комітету, від усіх лучан щирі слова співчуття у вашому горі. Пам'ять про Сергія назавжди залишиться у наших серцях. Він буде яскравим прикладом того, як повинна людина жити, любити свою Батьківщину”.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблого хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблого висловили заступник обласного військового комісара Ігор Підлісний, товариші померлого Андрій Комар та Юрій Паньків.

Поховали Сергія Дудку на Алеї почесних поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Світла пам'ять про нашого славного земляка, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять Герою!

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв'язку з похованням військовослужбовця Сергія Дудки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Справу про злочинну ...

КОМЕНТАРІ