У Тернополі відбулися передвеликодні сільськогосподарські ярмарки

У Тернополі відбулися передвеликодні сільськогосподарські ярмарки

05.04.15 12:59 0 775
4 квітня у всіх мікрорайонах Тернополя відбулися сільськогосподарські ярмарки, де тернополяни мали змогу купити продукти та товари підприємств харчової промисловості за низькими цінами. На ярмаркуванні побував міський голова Сергій Надал.

«З падінням курсу гривні ми бачимо різкий ріст цін, саме тому нам потрібно дати можливість людям купити дешевші продукти, - каже Сергій Надал. – Впевнений, такі ярмарки будуть традиційними. Адже тут люди мають можливість купити продукти за цінами на 15-20% нижче ринкових. Також ми постійно проводимо моніторинг цін в магазинах і на ринку і бачимо, що перед проведенням ярмарків ціни знижуються і у торгівельних мережах».

Під час ярмарки, Теребовлянський район, який представив найбільший асортимент продукції за найнижчими цінами отримав подарунок від міської ради.

«Подарунок є певним стимулом для підприємців приїжджати у Тернопіль на ярмарок, - розповідає Сергій Надал. – Адже у зв’язку з ростом цін на пальне, не завжди районам вигідно їхати у Тернопіль і продавати свою продукцію за цінами виробників».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі начальник ...

КОМЕНТАРІ