керівництво Головного управління ДСНС привітало заслуженого ветерана пожежної охорони Михайла Гвоздя з нагоди 87-річчя

керівництво Головного управління ДСНС привітало заслуженого ветерана пожежної охорони Михайла Гвоздя з нагоди 87-річчя

05.04.15 14:32 0 671
4 квітня відзначив своє 87-річчя ветеран пожежної охорони Рівненщини Михайло Гвоздь. Понад 55 років Михайло Григорович віддав службі в пожежній охороні Рівненщини. Свою трудову діяльність він розпочав ще у далекому 1952 році у міській пожежній команді Рівного на посаді інструктора з профілактики. А вже за два роки став заступником начальника Рівненської МПК.

У 1971 році Михайло Гвоздь перейшов працювати у Відділ пожежної охорони МВС України в Рівненській області та отримав перше офіцерське звання молодшого лейтенанта.

Віддавши багато зусиль становленню і розвитку пожежної охорони Рівненщини, у 1988 році майор внутрішньої служби Михайло Гвоздь вийшов на пенсію. Але сидіти вдома після щоденних напружених буднів досить складно, і вже за два місяці офіцер-відставник працював у професійній пожчастині №22 з охорони ВАТ “Рівнельон”. І лише у січні 2008 року ветеран пішов на заслужений відпочинок.

Не зважаючи на почесний вік, Михайло Григорович продовжує зустрічатись із рятувальниками, з якими ділиться своїм великим професійним та життєвим досвідом.

З нагоди Дня народження до Михайла Григоровича завітали очільники Головного управління ДСНС у Рівненській області. Від імені всіх працівників пожежно-рятувальної служби краю вони привітали ветерана та побажали йому міцного здоров’я, родинного тепла, щастя, благополуччя та мирного неба над головою, вручили подарунок та подякували за його довголітню службу на благо народу України.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фотоконкурс «Безпечна ...

КОМЕНТАРІ