Телефонному шахраю не вдалося ошукати ужгородську пенсіонерку

Телефонному шахраю не вдалося ошукати ужгородську пенсіонерку

06.04.15 12:36 0 658
Почувши незнайомий голос буцімто її сина, що втрапив до міліції за скоєння злочину, 69-річна ужгородка просто поклала слухавку…

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулась 69-річна жителька міста. Пенсіонерка повідомила, що на її мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, представився її сином та передав слухавку нібито слідчому. При розмові з жінкою псевдослідчий повідомив, що її син затриманий і знаходиться у відділку міліції. Проте ні самого райвідділу, ні області незнайомець не вказав.

На щастя, пенсіонерка не повірила шахраю й просто поклала слухавку, так і не вислухавши видуману історію про нібито свого сина.

- Шановні громадяни! Не реагуйте на подібні дзвінки від сторонніх осіб. Не довіряйте інформації, отриманій від незнайомців по мобільному телефону. Звертайте увагу на номер, з якого вам телефонують. Завжди перевіряйте таку інформацію, ставте якомога більше запитань та запишіть дані особи, яка вам телефонує, - наголошує т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Роман Стефанишин.

Ужгородська міліції вкотре радить у подібних випадках телефонувати на 102 і діяти згідно інструкцій оперативного чергового. А також негайно зв'язатися зі своїми рідними та поцікавитись про їх місце знаходження. Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо вимагач дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ