Тернопілля: обговорили питання впровадження реформ в області

Тернопілля: обговорили питання впровадження реформ в області

06.04.15 11:28 0 622
Питання впровадження реформ на Тернопільщині обговорив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна із засновником «Клубу молодих реформаторів», наймолодшим радником Президента Грузії Михайла Саакашвілі Іло Глонті та громадськими активістами Тернополя під час зустрічі, що відбулася 3 квітня.

Як зауважив Іло Глонті, у свій час Грузія вже пережила період реформування. після революційних подій, повалення диктаторського режиму Україну також чекають зміни.

«Ми готові ділитися досвідом, розповісти про механізми реформування та шлях до перебудови держави, - наголосив Іло Глонті. – Передусім для змін чи то в державі, чи в конкретній області потрібне бажання та керівництво, котре хоче ці зміни здійснити.

У свою чергу, Степан Барна зазначив, що обласна державна адміністрація готова підтримати ініціативу «Клуб молодих реформаторів» та сприятиме залученню до неї громадських активістів області.

«Зараз для України та Тернопільщини зокрема, важливі нові ідеї та свіжий погляд, тому подібні ініціативи ми будемо всіляко підтримувати та заохочувати, - підкреслив очільник області. – Я переконаний, залучення наших громадських активістів до Клубу та співпраця з облдержадміністрацією дасть відповідний результат».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как получить кредит не ...
Наступна новина: Покупаем свадебное платье в ...

КОМЕНТАРІ