Житомирські правоохоронці затримали жителя Овруччини за крадіжки з будинків односельців

Житомирські правоохоронці затримали жителя Овруччини за крадіжки з будинків односельців

07.04.15 16:11 0 575
Чоловік спокусився на металеві речі у нежилих будинках с. Гладковичів Овруцького району. Нині встановлена його причетність до трьох таких фактів. Досудове розслідування триває.

Минулих вихідних до Овруцького райвідділу міліції звернувся Гладовицький сільський голова. Він повідомив, що з одного з будинків, який перебуває на балансі сільради, хтось викрав металеві плиту, дверцята та решітки.

Аналогічні заяви про крадіжки металевих виробів з належних їм нежилих хатин у цьому ж селі надійшли ще від двох заявників.

Під час огляду місць подій правоохоронці з'ясували, що у всіх трьох випадках крадій проникав у приміщення, зриваючи навісні замки на вхідних дверях.

– Вилучена працівниками міліції слідова інформація та речові докази дозволили припустити, що до вчинення цих крадіжок причетна одна і та ж сама особа, - прокоментував начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський.

Злодія викрили дільничні інспектори міліції. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і нині ніде не працює. За його словами, викрадені з будинків речі він здавав у якості металобрухту.

Триває досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, в рамках якого правоохоронці перевіряють молодика на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів у районі.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються однозначним позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ