В Житомирській області оперативники затримали парубка,який обікрав гараж коростенця

В Житомирській області оперативники затримали парубка,який обікрав гараж коростенця

07.04.15 14:03 0 522
Правоохоронці затримали молодика, який викрав з гаража жителя райцентру інструменти та велосипед. Викрадене майно повернуто власнику.

До Коростенського МВ УМВС звернувся 34-річний житель райцентру з заявою про крадіжку. Заявник розповів, що уночі з його гаражу викрали велосипед, бензинову косу, бензинову пилку та набір ключів. Сума збитку становить 6600 гривень.

Оперативники карного розшуку встановили, що зловмисник потрапив до приміщення, зірвавши навісний замок. За підозрою у вчиненні правопорушення міліціонери затримали 17-річного жителя м. Коростеня, який у скоєному зізнався.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ