В Житомирській області рятувальники допомогли жінці потрапити в оселю,в якій зачинився її малолітній племінник

В Житомирській області рятувальники допомогли жінці потрапити в оселю,в якій зачинився її малолітній племінник

07.04.15 17:18 0 613
5 квітня до рятувальників 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир надійшло прохання допомогти відчинити двері квартири в одній з багатоповерхівок обласного центру. До служби порятунку «101» зателефонувала жінка та повідомила, що в зачиненому помешканні перебуває її 12-річний племінник.

Як з’ясувалося, господарка вийшла із дому у своїх справах, а коли повернулася – не змогла ні достукатися, ні додзвонитися до свого племінника.

Прибувши до місця виклику, бійці ДСНС встановили, що квартира, де перебував зачинений хлопчик – на третьому поверсі 9-типоверхівки. Рятувальники за допомогою трьохколінної драбини дісталися до вікна квартири та почали стукати в нього, в надії, що юнак все ж почує їх. Коли ж бійці ДСНС вже хотіли знімати віконне скло, побачили, що в оселі бігав переляканий «полонений».

Як стало відомо пізніше, хлопчик слухав музику, лежачи на ліжку, і так й заснув у навушниках. Прокинувся лише від гучного стукоту та криків. На щастя, допомога медиків йому не знадобилася.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ