На Вінничині піротехніки знешкодили авіабомбу

На Вінничині піротехніки знешкодили авіабомбу

07.04.15 08:02 0 584
5 квітня о 15:15 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №31 смт Тиврів надійшло повідомлення про те, що поблизу аеродрому у смт Сутиски під час проведення земляних робіт було виявлено предмет, схожий на вибухонебезпечний. Прибувши на місце події, фахівці ГУ ДСНС встановили, що знахідкою є німецька авіабомба SD 100 часів Другої світової війни.

Місце виявлення боєприпасу було одразу огороджено та взято під охорону працівниками міліції. 6 квітня виявлений вибухонебезпечний предмет знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

Шановні громадяни, рятувальники вкотре застерінають: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, розбирати, тощо – смертельно небезпечно для вас та оточуючих!

Якщо Ви виявили вибухонебезпечний або невідомий(підозрілий) предмет, необхідно:

перш за все позначити місце знаходження вибухонебезпечного предмета, огородити його;

встановити добре видимий орієнтир, по можливості - вивісити прапорці червоного кольору і виставити охорону;

негайно повідомити про знахідку до служби порятунку за номером «101», міліцію, де чітко вказати місце знаходження небезпечного предмета, свою адресу та телефон для можливості отримання піротехніками необхідної додаткової інформації.

ГУДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ