На Вінничині викладачі автошколи спільно з інспекторами ДАІ навчають дітей правилам безпечної поведінки на дорозі (+фото)

На Вінничині викладачі автошколи спільно з інспекторами ДАІ навчають дітей правилам безпечної поведінки на дорозі (+фото)

07.04.15 16:32 0 809
З початку року на Вінниччини за участю дітей сталось 9 дорожньо-транспортних пригод в яких 1 дитина загинула та 8 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму актуальна і викладачі автошколи «7777» зауважують, що навчати правилам безпечної поведінки на дорозі необхідно з шкільного віку. Саме системний підхід та залучення спеціалістів у навчанні дітей правилам дорожнього руху дасть свій позитивний результат у майбутньому.









Нещодавно учні 8 «В» класу, школи - коледж № 29 прослухали курс лекції з правил безпечної поведінки на дорозі, пройшли тестування зі знань ПДР та переглянули відео-сюжети з наслідками скоєння дорожньо-транспортних пригод, які стались на території області. Для закріплення отриманих знань, які отримали в автошколі «7777», викладачі спільно з працівниками Державтоінспекції провели вікторину з правил дорожнього руху. Команді-переможниці, автошкола «7777», подарувала сучасний велосипед для підготовки до змагань «юних інспекторів руху».









Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ