На Вінниччині відбудеться фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки ВСОРТ-2015 (+фото)

На Вінниччині відбудеться фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки ВСОРТ-2015 (+фото)

07.04.15 12:44 0 619
З 7 по 10 квітня на базі Вінницького національного технічного університету відбуватиметься Інтелектуальне студентське змагання, метою якого є підвищення якості підготовки фахівців з зазначеного напрямку та пошук обдарованої студентської молоді відбуватимуться на базі ВНТУ.

Олімпіада проводиться у формі індивідуального змагання, шляхом розв'язку теоретичних завдань з п'яти фундаментальних дисциплін підготовки фахівців радіотехніки. Як зазначив голова журі ВСОРТ-2015 д. т. н., професор Осадчук О. В. "Олімпіада молодих радистів це визначна подія для її учасників та університету. Щорічно співробітники кафедри радіотехніки докладають значні зусилля для її проведення ще більш якісно та цікаво. Тож в рамках проведення Олімпіади цього року вперше було проведено дистанційну дослідницьку олімпіаду для молоді Вінниччини за радіотехнічним напрямом.

Також вперше в другий день заплановано проведення позаконкурсного практичного туру змагань серед учасників, що сприятиме відзначенню кращих практиків серед радіотехнічної юні".

До оргкомітету надійшло близько 50 анкет учасників з 15 вищих навчальних закладів України, переможців університетських змагань.

Головними урочистими заходами Олімпіади стануть 8 квітня відкриття та 9 квітня нагородження переможців.

За перебігом подій ВСОРТ-2015 можна слідкувати на сайті - http://vsort.org.ua/



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ