Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 7 пожеж,на одній з яких травмувалася людина

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 7 пожеж,на одній з яких травмувалася людина

07.04.15 14:25 0 644
За останні 3 доби на території Чернівецької області виникло 7 пожеж, під час однієї з них був травмований чоловік. Пожежа сталася 3 квітня в селі Колінківці Хотинського району. Домовласник, чоловік 1941 року народження, вирішив загріти воду в пластиковому горняті за допомогою кип’ятильника. Чоловік залишив ввімкненим електроприлад та приліг відпочити і заснув. Коли він прокинувся, то побачив, що кип’ятильник пропалив горнятко та спричинив загорання столу та телевізора. Мешканці будинку за допомогою підручних засобів ліквідували пожежу, проте домовласник отримав отруєння чадним газом. Потерпілого госпіталізовано в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні міста Чернівці. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися.

4 квітня у селі Зруб Комарівці Сторожинецького району в житловому будинку місцевого мешканця сталася пожежа. Дерев’яні стіни та перекриття будинку сприяли швидкому розповсюдженню вогню, тому за короткий проміжок часу полум’я розповсюдилося на площу 100 кв.м.. Окрім цього, існувала можливість перекидання вогню на господарську будівлю, яка знаходилася поруч. Рятувальники міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Комарівці та Давидівка відразу були направлені за місцем виклику. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. Завдяки цьому вдалося запобігти перекиданню вогню на поруч розташовану господарську будівлю.

Під час ліквідації пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 4 будівлі. Всього з початку року в області виникло 242 пожежі, на яких загинуло 15 людей, ще 4 були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил безпеки. Пам’ятайте, що біда ходить поруч і щоб вона торкнулася вас достатньо елементарної людської неуважності чи байдужості. Будьте обережні, бережіть ваше життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ