На Хмельниччині рятувальники проводять заходи щодо недопущення пожеж у культових спорудах

На Хмельниччині рятувальники проводять заходи щодо недопущення пожеж у культових спорудах

07.04.15 13:21 0 633
Напередодні свята Воскресіння Господнього для запобігання виникнення пожеж у культових спорудах білогірські рятувальники провели профілактичні та застережливі заходи щодо недопущення вогняної стихії у храмах району.

Рятувальники розповіли настоятелям про випадки пожеж в районі, причинами яких переважно є людська необережність у поводжені з вогнем, настійно наголосили на суворому дотриманні правил пожежної безпеки в побуті та під час богослужінь, адже інколи мала іскра може стати причиною великої пожежі.

Також рятувальники звернули увагу на важливість забезпечення релігійних закладів первинними засобами пожежогасіння та системами протипожежної автоматики.

Священики добре розуміють цю проблему, тож у конфесіях навчають своїх парафіян бути завжди обачними, уважними до власної безпеки та безпеки ближнього свого, застерігають від необережного поводження з вогнем. Особливо це актуально напередодні великого християнського свята, за величністю обряду не забувати про дотримання правил пожежної безпеки у релігійних закладах, бути обережними під час користування відкритим вогнем, після закінчення Богослужіння вимикати електричні прилади та гасити свічки. Також вогнеборці вручили священнослужителям застережливі листівки.

Ці правила пожежної безпеки захистять храми від вогню і не затьмарять свята бідою, а також збережуть найвищу цінність, даровану Богом, – людське життя.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині на ЗНО з ...

КОМЕНТАРІ