Впродовж доби хмельницькі правоохоронці затримали кримінальний квартет

Впродовж доби хмельницькі правоохоронці затримали кримінальний квартет

07.04.15 15:15 0 610
З господарства потерпілого зловмисники викрали дві свині загальною вагою 240 кілограмів. М'ясо намагалися збути в кількох містах, що і вивело на їхній слід оперативників.

До Волочиського райвідділу міліції звернувся житель села Завалійки та повідомив про те, що з його хліва невідомі викрали двох свиней по 120 кілограмів кожна, консервацію, металеві вироби та інші цінні речі на загальну суму майже 8 тисяч гривень. Крім того, зловмисники зачинили його в хаті, підперши двері, тож чоловікові довелося вибиратися з будинку через вікно.

Впродовж доби оперативники вирахували квартет крадіїв. Очолював його 46-річний рецидивіст, який уже 8 разів відбував покарання у місцях позбавлення волі. Компанію йому склав 26-річний племінник та 36-річна «колишня». Ще один знайомий на власному автомобілі здійснював перевезення краденого.

Тієї ночі вони поїхали в Завалійки саме на це господарство, бо знали, що власника часто немає вдома. На місці кувалдою забили двох свиней, прихопили ще консервацію та деякі металеві вироби, повантажили все в автомобіль. У себе вдома вони розробили туші, а вже наступного дня намагалися збути м'ясо в кількох містах. Вдалося їм це аж у Хмельницькому. Саме такі «гастролі» із краденим м'ясом і навели на слід крадіїв правоохоронців.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Найближчим часом суд обиратиме крадіям міру запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі неправильно ...

КОМЕНТАРІ