Трилер «Смертельно живий» у Луцьку презентуватиме актор Олександр Герелес

Трилер «Смертельно живий» у Луцьку презентуватиме актор Олександр Герелес

07.04.15 08:51 0 591
Презентувати повнометражний український фільм «Смертельно живий» до Луцька приїде головний герой фільму, актор Олександр Герелес.

Про це IA ZIK повідомила Віталія Лучко-Климовець в оргкомітеті.

Фільм «Смертельно живий» знято у найкращих європейських традиціях жанру психологічний трилер, драма, детектив. Це – один з найочікуваніших та інтригуючих українських фільмів 2015 року. На початку лютого фільм презентовано на 65-му Берлінському міжнародному кінофестивалі в рамках Європейського кіноринку, на якому трилер отримав добрі відгуки.

Сюжет трилеру «Смертельно живий» обертається навколо містичних пророцтв, які протягом трьох років отримує через SMS відомий український письменник на ім’я Семен. І як би не діяв головний герой фільму, повідомлення з невідомого номеру неодмінно збуваються. Всі спроби знайти автора пророцтв закінчуються повним провалом. Семен продовжує жити відносно спокійним життям до тих пір, поки йому не надходить чергове повідомлення…

Режисер, актор та сценарист фільму «Смертельно Живий» – Максим Стецков («Дивні люди», «Старий пес», «Чарлі») – один із 10 найперспективніших молодих режисерів України» за версією українського представництва Європейської кіноасоціації NISI MASA та Міжнародної федерації кіноклубів. Ролі у «Смертельно Живому» виконали такі талановиті актори як Вікторія Варлей, Олександр Герелес, Максим Стецков, В’ячеслав Довженко, Михайло Кришталь, Олег Примогенов та інші.

Урочистий допрем’єрний показ повнометражного українського фільму в Луцьку відбудеться 13 квітня о 19.00 в кінотеатрі «Premier City».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стан розгляду запитів на ...
Наступна новина: Представлено нового ...

КОМЕНТАРІ