В Івано-Франківську бюджет уточнять

В Івано-Франківську бюджет уточнять

07.04.15 10:04 0 620
За підсумками першого кварталу міська рада внесе зміни і доповнення до міського бюджету на 2015 рік.

Про це під час першого пленарного засідання 53-і сесії міськради повідомив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. За його словами, наразі спостерігається значне перевиконання міського бюджету практично за всіма статтями.

«За перший квартал іде серйозне перевиконання за всіма статтями. Фінансове управління має підготувати пропозиції і депутати теж. На квітневій сесії будемо визначати основні стратегічні напрямки і розподіл коштів», – сказав мер.

Водночас вимогу депутата С.Борзова внести питання про зміни до міського бюджету і розподіл вільних залишків коштів у порядок денний березневої сесії міськради В.Анушкевичус назвав провокацією. Хоча С.Борзов і наполягав на своїй пропозиції, мотивуючи це тим, що необхідно фінансувати роботи у місті, проводити тендери тощо, депутати його не підтримали. За пропозицію Борзова проголосували лише четверо і троє «утрималися», а решту не брали участі у голосуванні.

«Це свідома провокація, тому що для того, щоб включити у порядок денний ці питання, потрібна узгоджена позиція, – наголосив В.Анушкевичус. – За остаточними даними за перший квартал фінуправління готує проект рішення про зміни до бюджету і про розподіл вільних залишків коштів за шість місяців». «Ми маємо що ділити і поділимо ці кошти з врахуванням всіх пропозицій», – запевнив міський голова.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: ДАІ закликає до ...
Наступна новина: На Львівщині зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ