У Рівному стартували роботи зі зведення памп-треку

У Рівному стартували роботи зі зведення памп-треку

07.04.15 14:05 0 567
Як повідомили активісти громадської організації "Зелена стежка Рівного", у Рівному розпочалися роботи зі зведення спеціальної велосипедної траси під назвою памп-трек.

"Минулого тижня ми зустрічалися з міським головою, потій з його заступником та іншими людьми. вже приїхали перші машини землі і кронували перші дерева", - розповідає представник "Зеленої стежки Рівного" й голова Спілки велосипедистів Рівного Юрій Ойцюсь.

- Близько трьох тижнів тому я зустрівся з активістами з цього приводу і вони розказали мені про свій задум. Ідея мені сподобалася. Земельна ділянка теж підходяща, розташована вона між стадіоном "Авангард" та Устею. Це пустир, на який перехожі часто викидають сміття. Тож краще тут будуть збиратися спортсмени та активна молодь ніж наркомани, - розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Довідково. Памп-трек (pump track, від англ.) - спеціальна велосипедна траса, яка не містить містить рівних ділянок і являє собою чергування ям, схилів і горбі. Особливість памп-треків полягає в тому, що набирання і підтримка швидкості здійснюється не за рахунок обертання педалей, а за допомогою спеціальної техніки проходження ("прокачування") хвиль.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові зловмисник ...

КОМЕНТАРІ