У Рівненській області вище професійне училище знову зустрічало гостей

У Рівненській області вище професійне училище знову зустрічало гостей

07.04.15 16:31 0 605
4 квітня в Рівненському вищому професійному училищі Департаменту Державної служби охорони відбувся День відкритих дверей. Відчинивши свої двері 21 березня, керівництво вирішило ще раз відрекомендувати свої можливості та запросити на навчання.

Гостей при вході привітно зустрічали працівники та студенти. Не зважаючи на холодну погоду, охочих познайомитися з роботою училища виявилося чимало.

Не тільки розповідями, а й наочно гості переконалися у професійності та вправності працівників училища, які продемонстрували показ зброї та спеціальних засобів, які використовуються в підрозділах ОВС України, здійснили показовий виїзд наряду групи затримання на сигнал «Тривога» з об'єкту, що охороняється. Присутні відвідали навчальні аудиторії, побачили на власні очі умови, в яких проживають, харчуються та проводять своє дозвілля курсанти навчального закладу.

Багато запитань виявилося щодо вступу, адже правила щороку змінюються і цьогоріч також є особливості. Здебільшого присутніх батьків та абітурієнтів цікавило співвідношення балів, що враховуватимуться при вступі. Керівники закладу відповіли на поставлені запитання.

Якщо ви не відвідали Рівненське вище професійне училище у Дні відкритих дверей, на ваші запитання дадуть відповіді за тел. (0362) 61-29-67. Для перегляду детальної інформації щодо умов вступу завітайте на сайт www.rvpu.org.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницькі міліціонери ...
Наступна новина: На Вінничині викладачі ...

КОМЕНТАРІ