На Тернопіллі митрополит Василій Семенюк поблагословив Степана Барну на плідну роботу

На Тернопіллі митрополит Василій Семенюк поблагословив Степана Барну на плідну роботу

07.04.15 12:28 0 634
Отці Тернопільсько-Зборівської архиєпархії на чолі з архиєпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським Василієм Семенюком поблагословили голову Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барну на плідну роботу. Зустріч з представниками духовенства відбулася 6 квітня.

Керівник краю подякував священослужителям за духовну підтримку та щиру молитву.

«Божа Матір Зарваницька завше була для мене оберегом, її заступництва прошу і - підкреслив Степан Барна. – Особливо у тих нелегких завданнях, які поклав на мене Президент України. Перше на чому зосереджу особливу увагу це мобілізація та демобілізація. Ми маємо переконати чоловіків, що вони повинні замінити тих хлопців, які на передовій країни. Ми повинні опікуватися пораненими а також сім'ями загиблих під час АТО. Я планую відвідати кожну родину загиблого на Сході та сім'ї загиблих Героїв Небесної Сотні».

Очільник області, зазначив, що підтримуватиме розвиток духовенста на Тернопільщині та спільно з священослужителями напрацюють режим роботи Ради Церков, що діє при ОДА. Він також подякував представникам духовенства за підтримку військових, яку вони надають.

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк висловив сподівання, що новий керівник області допомагатиме реалізувати ініціативи духовенства та працюватиме для розвитку і благополуччя Тернопільщини.

Завершилася зустріч спільною молитвою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Богдан Кушнір написав ...

КОМЕНТАРІ