На Тернопільщині правоохоронці вилучили на державному підприємстві понад 4 тонни прекурсорів

На Тернопільщині правоохоронці вилучили на державному підприємстві понад 4 тонни прекурсорів

07.04.15 11:00 0 542
Факт незаконного зберігання на промисловому заводі більше чотирьох тонн небезпечних прекурсорів виявили співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції.

Як розповів заступник начальника відділу боротьби з незаконними обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Олександр Буняк, в ході проведення оперативно-профілактичних заходів міліціонери перевірили діяльність одного з районних державних підприємств у Бучацькому районі.

Оперативники встановили, що в складських приміщеннях без відповідних документів зберігаються небезпечні прекурсори – соляна та сірчана кислоти, які можуть застосовуватися для виготовлення наркотиків.

Використання цих хімічних речовин дозволено лише за наявності відповідних документів, однак хімічні препарати зберігалися на заводі без ліцензії.

Правоохоронці вилучили усі заборонені речовини та направили на експертизу.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 320 Кримінального кодексу України – порушення правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Правоохоронці встановлюють канали надходження неліцензійних прекурсорів на підприємство. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани переймають ...
Наступна новина: Вінничанина Юрія Коваленка ...

КОМЕНТАРІ