На Тернопіллі неправильно припаркований автомобіль став причиною бійки

На Тернопіллі неправильно припаркований автомобіль став причиною бійки

07.04.15 15:19 0 617
Конфлікт через неправильно припаркований автомобіль завершився для 37-річного тернополянина лікарняним ліжком. На даний час слідчі з'ясовують усі обставини інциденту.

До чергової частини Тернопільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них доправлено 37-річного тернополянина з травмою ноги та гематомами обличчя. Міліціонери почали з'ясовувати, де і за яких обставин чоловік отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що травми тернополянин отримав в дворі свого будинку під час конфлікту з чотирма чоловіками. За словами потерпілого, він приїхав ввечері додому і вирішив поставити автомобіль на звичне місце. Однак воно було зайняте. Тернополянин почав з'ясовувати стосунки з власником припаркованої автівки. На допомогу останньому прийшли троє знайомих, які накинулися на потерпілого.

На даний час правоохоронці опитують свідків та встановлюють обставини інциденту. Відомості про дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 ККУ (хуліганство). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ