День довкілля у Чернігові був масовим

День довкілля у Чернігові був масовим

07.04.15 15:59 0 601
У Чернігові учасниками загальноміського Дня довкілля стали понад 14 тис. мешканців міста. Про це повідомив міський голова Олександр Соколов.

За його словами, цього року за окремими організаціями, установами та підприємствами було закріплено територію для прибирання у парках та скверах. Контролювали прибирання працівники міського управління ЖКГ – "люди у помаранчевому", які були одягнені в жилети помаранчевого кольору. Вони спочатку визначали ділянки для прибирання, а потім приймали виконану роботу.

Особисто міський голова разом із співробітниками міської ради працював у Центральному парку культури та відпочинку. Тільки в парк на прибирання вийшли понад 3 тис. чернігівців – в основному, працівники міських та обласних бюджетних установ, студенти. "Загалом, у загальноміському прибиранні – Дні довкілля – беруть участь понад 14 тис. жителів міста. Разом робимо Чернігів чистим. Це наш патріотизм і наші добрі традиції", - сказав керівник обласного центру Чернігівщини.

О. Соколов також повідомив, що управління ЖКГ міськради приступило до вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів.

Крім того, в одному з мікрорайонів Чернігова місцеві жителі разом із працівниками підприємства "Чернігівобленерго" та міською владою облаштували парк. І до цього часу Березовий гай був улюбленим місцем відпочинку багатьох чернігівців, а в суботу там ретельно прибрали територію, встановили лавки для відпочинку й облаштували дитячий майданчик. Щоб працювати було веселіше, в Березовому гаю грав військовий оркестр.

Комунальники нагадують, що місячник благоустрою триватиме до кінця квітня.

Ірина Синельник

Відео надане КП "ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські аграрії ...
Наступна новина: На Львівщині засудили до ...

КОМЕНТАРІ