У Чернігові пройшов Великодній ярмарок

У Чернігові пройшов Великодній ярмарок

07.04.15 10:39 0 675
Великодній ярмарок на Красній площі уже став доброю традицією для жителів та гостей Чернігова. На цьому наголосив перший заступник міського голови Микола Миргородський, вітаючи учасників та відвідувачів ярмарку, що пройшов у обласному центрі 4 квітня.

Чернігівці та гості міста отримали чудову нагоду підготуватись до свята Великодня, придбати якісну продукцію сільськогосподарських та переробних підприємств за цінами виробника, підготувати подарунки для своїх рідних та навіть навчитися розписувати писанки власноруч.

Цього дня ярмаркували близько 100 учасників, із них 20 товаровиробників, які представили до продажу м'ясні, ковбасні, макаронні вироби, молочні продукти, рибу, олію, мед, кондитерські вироби, тощо. Серед них ТОВ «Журавка», СФГ «Колос», ДП «Чайка» філія «Чемер», ПАТ «Ніжинський жиркомбінат», ТОВ «МК-Добробут», ПАТ «Ритм», ПАТ «Чернігівська макаронна фабрика», ПАТ «Чернігівський молокозавод», ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла» та багато інших.

Крім того, було представлено вироби народних майстрів міста Чернігова та інших регіонів.

Увагу відвідувачів Великоднього ярмарку привертала святкова експозиція «Жайворонки», виготовлена майстрами Чернігівського центру професійно-технічної освіти. Маленькі булочки, вироблені з дріжджового тіста, спечені у вигляді пташок, на ярмарку роздавалися безкоштовно.

Для всіх охочих проводився майстер клас із писанкарства. А все це передсвяткове дійство супроводжувалося цікавою музикальною програмою.

Великодній ярмарок було організовано управлінням споживчого ринку та підприємництва міської ради за сприяння Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

За інформацією управління споживчого ринку та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ