В Чернігівській області протягом вихідних рятувальники тричі надавали допомогу громадянам

В Чернігівській області протягом вихідних рятувальники тричі надавали допомогу громадянам

07.04.15 14:32 0 588
4 квітня у Чернігові о 10:03 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області звернулася господарка однієї з квартир житлового будинку по вул. Стахановців, 10 з проханням надати допомогу по відкриванню вхідних дверей її помешкання, де залишився закритим 2-річний син. Жінка на кілька хвилин вийшла у справах, однак, повернувшись, відчинити двері не змогла. За викликом до місця події прибуло відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою автодрабини рятувальники потрапили в квартиру на 9 поверсі та відчинили схвильованій матері двері оселі.

Того ж дня о 23:57 у власній квартирі по проспекту Миру, 35 через погіршення самопочуття з інвалідного візка впала на підлогу і не змогла самостійно підвестися 97-річна господарка. Її крики про допомогу почули сусіди і викликали рятувальників. Фахівці аварійно-рятувальної частини УДСНС у Чернігівській області за допомогою гідравлічного спецінструменту відчинили вхідні двері та надали допомогу старенькій, після чого жінку каретою швидкої допомоги медпрацівники доставили до лікувального закладу.

5 квітня о 07:35 у квартирі, що по вул. Рокосовського, 18а, стало зле 85-річному господарю. Чоловік впав на підлогу і кликав на допомогу. Рятувальники аварійно-рятувальної частини УДСНС у Чернігівській області, що прибули за викликом, гідравлічним спецінструментом відчинили вхідні та допомогли медпрацівникам транспортувати чоловіка до карети швидкої допомоги.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: На Тернопільщині 213 ...

КОМЕНТАРІ