У Львові невідомі пошкодили пам'ятник воїнам-афганцям (ОНОВЛЕНО)

У Львові невідомі пошкодили пам'ятник воїнам-афганцям (ОНОВЛЕНО)

07.04.15 10:37 0 623
Правоохоронці проводять перевірку за фактом пошкодження пам'ятника громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані у 1979 -1989 роках, що на вулиці Батуринській.

Інформація про даний факт надійшла до Шевченківського райвідділу міліції від члена Львівської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що на вулиці Батуринській пошкоджено виготовлений з бронзи пам'ятник громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані у 1979 - 1989 роках, який був встановлений у 1999 році за сприяння львівського осередку Спілки ветеранів Афганістану. Зловмисники відпиляли ліву руку воїну-афганцю і пошкодили коліно лівої ноги фігури воїна.

На даний час проводиться перевірка, співробітники міліції встановлюють осіб, які вчинили протиправні дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням надати на телефон 102 будь-яку інформацію, яка може сприяти у розкритті цього акту вандалізму.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что с себя представляют ...
Наступна новина: Борщ - национальное блюдо ...

КОМЕНТАРІ