Хмельницькі міліціонери долучилися до загальнонаціонального руху «Ні хабарництву!» (+)

Хмельницькі міліціонери долучилися до загальнонаціонального руху «Ні хабарництву!» (+)

07.04.15 16:31 0 707
Усі міліцейські керівники Хмельниччини у присутності сотні представників громадських організацій з власної ініціативи підписали символічну декларацію-зобов‘язання, яка розповсюджується загальнонаціональним рухом «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів».

Такий правоохоронний «флешмоб» відбувся під час громадських слухань в обласному управлінні міліції у присутності лідерів і представників майже сотні громадських організацій з усієї Хмельниччини. Начальник управління МВС України в Хмельницькій області Микола Семенишин, який першим підписав символічний документ та закликав до цього своїх колег, зазначив:

— Цей документ символічний, але він засвідчує своєрідну угоду з власною совістю. Перш, ніж шукати недоліки у комусь іншому, потрібно розпочати з себе. Це саме стосується і боротьби з хабарництвом. Цією декларацією я, Семенишин Микола Олександрович, засвідчую, що у своєму особистому і професійному житті не буду давати, а також не буду брати хабарів. Також цією декларацією я підтверджую свою участь у поширенні ідеї загальнонаціонального руху «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів» заради розбудови нової та процвітаючої України.

Естафету у підписанні «декларації безхабарності», розпочату полковником міліції, підхопили не лише колеги, а й представники органів влади та громадськості, які були присутні у залі.

Валерій Хома, один із лідерів громадської організації, який започаткував рух та розробив символічну декларацію, зазначив, що за час існування їхнього об‘єднання це безпрецедентний випадок, коли правоохоронці не просто підписали документ, а самі першими звернулися до організації і стали ініціаторами публічного підписання.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ