В Закарпатській області рахівські вогнеборці під час пожежі в с. Ділове врятували від знищення житловий будинок

В Закарпатській області рахівські вогнеборці під час пожежі в с. Ділове врятували від знищення житловий будинок

07.04.15 14:01 0 567
5 квітня у с. Ділове Рахівського району пожежа охопила надвірну споруду, де знаходилися літня кухня та хлів. У цей час на території обійстя нікого не було. Загорання помітили мешканці сусідніх будинків, які передзвонили господарю. Він, у свою чергу, прибіг на місце події та о 12:39 повідомив про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли бійців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 13:25 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу й о 14:15 – повністю загасити вогонь. Завдяки злагодженим діям пожежники врятували від знищення житловий будинок, розташований за 2 метри від осередку загорання.

За попередніми даними, пожежа виникла внаслідок схрещення проводів повітряної лінії електропередач. Через сильний вітер іскри з дротів потрапили на дах надвірної споруди й запалили сіно, яке зберігалося на горищі. Далі полум’я швидко поширилося на решту дерев’яної будівлі. Завдані стихією збитки встановлюються, оскільки вогонь знищив перекриття літної кухні, хлів і майно, що знаходилося всередині, а також 20 центнерів сіна.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині субсидії на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ