У Львівській області буська районна організація ВО "Свобода" спільно з МГО "Сокіл" провели благодійний передвеликодній ярмарок

У Львівській області буська районна організація ВО "Свобода" спільно з МГО "Сокіл" провели благодійний передвеликодній ярмарок

07.04.15 16:40 0 642
У Буську на подвір'ї палацу графа Бадені районна організація ВО "Свобода" спільно з МГО "Сокіл" 5 квітня 2015 році провели благодійний передвеликодній ярмарок, на якому було запропоновано громаді придбати пасхальні вироби власної випічки. Про це повідомив керівник Буської районної організації ВО "Свобода" Богдан Гринишин.

"Кошти від продажу виробів буде скеровано на допомогу військовослужбовцям, які беруть участь у війні з російським агресором, а також їхнім сім'ям.

До ярмарки долучилися школярі, які запропонували свої власні смаколики, а також працівники з будинку дитячої юнацької творчості із власними роботами.

В офісі ВО "Свобода" відбувся майстер-клас з писанкарства.

Також товариством "Бужани" було проведено виставку артефактів Буського району", – зазначив Богдан Гринишин.

Загальна сума зібраних коштів від реалізації пасхальних виробів перевищила 3 тис. грн, які разом з пасочками будуть передані військовослужбовцям.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині викладачі ...
Наступна новина: На Тернопіллі засідатимуть ...

КОМЕНТАРІ