Львівські свободівці до Великодня доправлять допомогу бійцям на Донбас

Львівські свободівці до Великодня доправлять допомогу бійцям на Донбас

07.04.15 15:02 0 678
Львівські свободівці для бійців батальйону "Січ" та чоти "Карпатська Січ" до Великодня передадуть гуманітарну допомогу. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Андрій Пшик.

"Ми відвеземо бійцям на схід паски, вареники, маківники, великодні привітання, військову форму, ліки, дитячі малюнки. Львівські свободівці постійно допомагають бійцям "Карпатської Січі" та "Січі", бо там перебувають багато наших побратимів. Цього разу хочемо, щоб вони, навіть перебуваючи на передовій, долучилися до святкування одного з найбільших християнських свят. Стараємося, щоб у наших захисників також був великодній кошик", – зазначив Андрій Пшик.

"Військові, котрі захищають українську землю, потребують щоденної опіки. Великдень – це одне з найбільших християнських свят, саме тому кожен у цей день повинен відчути радість від Воскресіння Христового та посмакувати паскою. Львівські свободівці приготували для українських бійців смаколики та допомогу, аби вони зустріли цей Великдень у атмосфері свята", – зазначив голова Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Житомирі дільничні ...

КОМЕНТАРІ